Καθαρά θέμα εντυπωσιασμού ήταν το αίτημα του ΟΦΗ για διάθεση 200 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν εμφανίστηκε εκπρόσωπος της κρητικής ομάδας, παρά μόνο έστειλαν ένα έγγραφο που ζητούσαν εισιτήρια. Το αίτημα απερρίφθη με συνοπτικές διαδικασίες και από εκεί και πέρα κανείς δεν πίεσε την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ή την αστυνομία να αλλάξουν στάση και να ανοίξουν τη θύρα 7.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ ισχυρίζονται ότι είχαν έτοιμο και το τσάρτερ που θα έρχονταν στα Ιωάννινα, αν η απόφαση σήμερα ήταν διαφορετική, αλλά δεν προκύπτει από κάπου η δικαιολόγηση μιας τέτοιας αισιοδοξίας, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι για φέτος ο ΠΑΣ έχει επιλέξει να δίνει εισιτήρια μόνο όπου θα παίρνουν και δικοί του οπαδοί, ενώ η θύρα 7 θα μένει κλειστή σε όλα τα ματς υψηλής επικινδυνότητας.

Η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Να ενημερώσουμε τα μελη του Συνδέσμου αλλά και όλους τους φίλαθλους της ομάδας μας, ότι εδώ και 15 ήμερες σε συνεννόηση με την ΠΑΕ είχαμε ζητήσει 200 εισιτήρια για τα Γιάννενα.

Από την αρχή έδειξαν με τη στάση τους ότι δεν θα μας έδιναν εισιτήρια χωρίς όμως να πουν το οριστικό όχι. Έτσι και εμείς από τη πλευρά μας όλο αυτό το διάστημα ψάχναμε τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο για την εκδρομή στα Γιάννενα. Είχαμε έρθει σε συμφωνία για την ναύλωση πτήσης τσάρτερ ώστε να δώσουμε δυναμικό παρόν στα Γιάννενα καθώς το ενδιαφέρον ήταν δυνατό και μεγάλο για τη συγκεκριμένη εκδρομή.

Δεν είχαμε ανακοινώσει κάτι έως τώρα γιατί περιμέναμε μια επίσημη απάντηση. Για άλλη μια φορά όπως και στο παρελθόν άλλες 2 φορές ΠΑΣ και αστυνομία μας βάζουν στοπ.

Φοβάστε τον κόσμο του ΟΦΗ κ στην ιδέα ότι θα ερχόμασταν 200 τρελαμένοι ΚΡΗΤΙΚΟΙ στη πολύ αγχωθήκατε εξ’ αρχής. Που θα πάει όμως..

ΘΥΡΑ 4 1986

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ