Χρυσό με τον Φέλτσερ για τον Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων

0

Από φέτος τον Ιούνιο στη δύναμη του Α.Σ. Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ανήκει ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ , του οποίου η μητέρα κατάγεται από τα Ιωάννινα και ο πατέρας του από τη Γερμανία. Ο εν λόγω αθλητής έμαθε πινγκ-πονγκ στη πόλη Οφενμπαχ. Από τη Ε΄Δημοτικού τα καλοκαίρια επισκεπτόταν τα Ιωάννινα  και προπονούταν  στον τοπικό σύλλογο. Φέτος, στη Γ΄Γυμνασίου,  αποφάσισε να μετακομίσει Ελλάδα και να αγωνισθεί με την ομάδα των Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα . Έτσι ενισχύθηκε ιδιαίτερα η ήδη δυνατή ομάδα των παίδων του τοπικού συλλόγου, που προβάλλει φαβορί για τη κατάκτηση μεταλλίου στη πανελλήνια τελική φάση του Μαΐου.

Στο πρόσφατο, 25 και 26/11/2018, πανελλήνιο τουρνουά του Α.Σ.Πέρα Αθηνών κερδίζοντας τους αντιπάλους του στα προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό με 3-0 έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Στο διήμερο, μαζί με τα προκριματικά,  έδωσε 8 αγώνες όπου πέτυχε ισάριθμες νίκες. Σημαντική επιτυχία που δείχνει ποιότητα σπουδαίου αθλητή . Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησαν πρωτάθλημα και ανοικτά τουρνουά, παρουσιάζει συνεχή άνοδο , αφού ξεκίνησε με τη 5η θέση στο 1ο open (στην Ελευσίνα), προχώρησε  με τη κατάκτηση του χάλκινου(στη Κοζάνη) , στη συνέχεια του ασημένιου μεταλλίου (στη Βέροια) και τώρα του χρυσού (στην Αθήνα).

Η ιδιαίτερη ευρηματικότητα, που τον διακρίνει στον τρόπο του παιχνιδιού  του, η αρμονία που τον χαρακτηρίζει στην τεχνική , κυρίως όμως η σοβαρότητα που δείχνει στη προπόνησή του και έχει αντίκτυπο στους αγώνες , είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εν λόγω αθλητή.

Σχόλια

Comments are closed.