Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση του Σαββάτου.  Ο Κουτσιανικούλης ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν έβγαλε την προπόνηση της Πέμπτης. Πρόβλημα έχει προκύψει και για τον Αραβίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει το ματς.

Τέλος, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ντίνας, Νέιρα και Μπολάκης.

Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει (Παρασκευή 8:30 π.μ) με προορισμό τα Ιωάννινα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τη 18άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό.

Η άφιξη στα Ιωάννινα αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής και η ομάδα θα πάει αμέσως στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων για προπόνηση, πριν καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Στο μεταξύ, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου τελέστηκε ο Αγιασμός, πριν την έναρξή της σημερινής προπόνησης του ΟΦΗ.