image description

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΣ Γιάννινα για τους Κρίζμαν και Αποστολόπουλο, που έλαβαν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Κρίζμαν είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά απ’ ό,τι φάνηκε δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Καλού-κακού θα τον περιμένουν στην ομάδα ως την τελευταία στιγμή, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί πλέον ως βασικός είναι αυξημένες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αποστολόπουλο, που είχε μία ενόχληση από ράμματα που είχε κάνει στο πόδι, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία και έλαβε κι αυτός μέρος στην προπόνηση.

Όσον αφορά τον Βιδάλ, από σήμερα μπήκε στις προπονήσεις, αλλά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του τον κρατάει εκτός αποστολής γι’ αυτήν την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά.

Εφόσον δεν υπάρξει κάτι άλλο απρόοπτο, η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα είναι η αντικατάσταση του Ντόλοβατς από τον Μυστακίδη, με τον νεαρό Σέρβο να έχει κι αυτός έναν μικροτραυματισμό.

Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές είχαν τακτική αντιμετώπιση του αυριανού παιχνιδιού, στατικές φάσεις και στο τελείωμα διπλό με τα πλάνα του προπονητή για την αναμέτρηση.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο κ. Πετράκης για την αποστολή είναι οι: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Νάουμετς, Νικολιάς, Γιάκος, Κρίζμαν, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Βιδάλ, Κάστρο, Κούζικ, Λουκίνας, λόγω τραυματισμού οι Ντόλοβατς, Περιστερίδης, Λέο, Παπαϊωάννου και τέλος οι νεαροί Βενετικίδης, Γώγος, Παπαδόπουλος και Λιάσος.