Οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ετοιμάζει το Βελισσάριο για το εναρκτήριο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στις 15 Μαΐου στα Τρίκαλα. Θα ναυλωθούν πούλμαν τα οποία θα αναχωρήσουν από το ΠΕΑΚΙ την Κυριακή 15/5 και το κόστος της μετακίνησης θα είναι 5 ευρώ συν τα έξοδα για το εισιτήριο του αγώνα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία μίνι διαρκείας για τα 3 εντός έδρας παιχνίδια των μπαράζ, τα οποία κοστολογούνται στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε ότι για το 1ο παιχνίδι εκτός έδρας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή 15/5 στις 17.00, μεταξύ της ομάδας μας και των πρωταθλητών Τρικάλων, θα υπάρξει λεωφορείο για τους φίλους της ομάδας το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Πανηπειρωτικό στις 13.00.

Το κόστος συμμετοχής είναι €5 και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στον κ. Δημήτρη Σίσκα στο 6945777093.

Σε κυκλοφορία επίσης βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τα εντός 3 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας που θα γίνουν στο Ζωσιμάδες με αντιπάλους τους πρωταθλητές Κέρκυρας, Τρικάλων και Θεσπρωτίας, στις 18, 25 Μάη και 5 Ιουνίου αντίστοιχα.

Το κόστος τους είναι €15 και μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί, είτε διαδικτυακά συμπληρώνοντας την φόρμα ΕΔΩ είτε από τα σημεία προπώλησης που είναι:

1) Μύρτιλο, Νικοπόλεως & Πλουτάρχου (Βρυσούλα)
2) Το Σπίτι του Κρασιού, (Καρδαμήτσια)
3) Café Senso, (Βελισσάριο)