Την προηγούμενη Κυριακή τα Σερβιανά έκαναν το μεγάλο «μπαμ» στη Γ’ Εθνική και έσπασαν το αήττητο του Ναυπακτιακού Αστέρα, απομακρύνοντάς τον παράλληλα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτήν την αγωνιστική τα Σερβιανά αγωνίζονται και πάλι στην έδρα τους και υποδέχονται τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφα, έχοντας όμως ακόμα πιο δύσκολο έργο με μια πιο έμπειρη ομάδα.

Τα Σερβιανά με τις δύο σερί νίκες επί της Φλωριάδας και του Ναυπακτιακού Αστέρα και έχοντας κι ένα εξ’ αναβολής ματς με την ουραγό ομάδα των Γρεβενών Αεράτων, έχουν καταφέρει να αναπτερώσουν το ηθικό τους και να κάνουν πιο εφικτό τον στόχο της παραμονής. Ωστόσο η μάχη συνεχίζεται, αφού η ομάδα δεν έχει περάσει ακόμα τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε έξτρα βαθμός που μπορεί να αποκτηθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Μακεδονικός Φούφα, μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι».

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ την Κυριακή στις 15:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Στεφάνου (Θεσπρωτίας) και βοηθοί του οι Παύλος Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) και Γεώργιος Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας). Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ