Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του έδειξε την απαραίτητη ενέργεια μετά το 0-1, να γυρίσει το ματς, κάτι που κατάφερε εν μέρει, ενώ για τη διαιτησία του Λάμπρου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, ήθελαν και οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα. Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι και φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ, θα το κέρδιζε. Παρότι τελικά δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, είχαμε την ενέργεια να αλλάξουμε την κατάσταση και μπορούσαμε και να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό πρέπει να το καταλογίσουμε ως θετικό. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε.

Για το αν είναι πισωγύρισμα το αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι ή πισωγύρισμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο. Το σημαντικό είναι να έχω όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα για να τους χρησιμοποιήσω. Σήμερα ο Κρίζμαν δεν ήταν στον βαθμό ετοιμότητας για ολόκληρο παιχνίδι. Να ετοιμαστούμε όλοι για τη συνέχεια. Υπάρχει πίστη στην ομάδα».

Για τη διαιτησία: « Έκανα μία δήλωση μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη και είπα ότι δεν θα ξανακάνω σχόλια για τη διαιτησία. Εσείς μπορείτε να ψάξετε να δείτε αν έχουμε αδικηθεί στη ροή των παιχνιδιών».

Για το αν πέρασε τη γραμμή ο Βελλίδης: «Είπα δεν θέλω να πω κάτι. Απάντησα προηγουμένως σ’ αυτό».

Για το ποιο από τα συστήματα που έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα στο πρωτάθλημα θεωρεί ως το πιο αποδοτικό: «Μου κάνετε μία άστοχη ερώτηση δεν θεωρώ ότι πρέπει να πω ποιο είναι το καλύτερο σύστημα»