Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ τόσο για το δικό του γκολ όσο και για αυτό καθαυτό το αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης σκόραρε μετά από 919 μέρες σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Τελευταίο του γκολ ήταν στις 26 Μαΐου του 2016 σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

«Το έψαχνα πολύ καιρό, είναι κάτι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις με την ομάδα και τον προπονητή. Το ήθελα πολύ αυτό το γκολ για ψυχολογικούς λόγους. Το αναζητούσα πολύ καιρό, αλλά θα ήταν πιο όμορφα αν παίρναμε και τους 3 βαθμούς.

Για τον επιθετικό η ψυχολογία είναι το γκολ. Όταν το πετυχαίνεις παίρνεις ψυχολογία και λύνονται τα πόδια. Πιστεύω να είναι ανάλογη η συνέχεια.

Δεν ήθελα να σκέφτομαι πόσο απείχα από τα γκολ, γιατί όταν το σκέφτεσαι πιέζεσαι ψυχολογικά και δεν σου βγαίνε μέσα στο γήπεδο σωστά όπως πρέπει. Το άφησα πίσω μου, ήξερα ότι θα έρθει μέσα από τη δουλειά και ήρθε σήμερα.

Ικανοποιημένους δεν μπορεί να μας αφήσει μόνο ο βαθμός με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας σε όλο το ματς. Θέλαμε από το πρώτο λεπτό να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Όταν δεν χάνεις ένα παιχνίδι, είναι σημαντικός ακόμα και ο βαθμός. Συνεχίζουμε από εκεί που ήμασταν την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη επί του Λεβαδειακού και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Έστω και ο βαθμός θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια, γιατί κάθε βαθμός είναι σημαντικός».