Ο Ευριπίδης Γιάκος σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 1-1 ανέφερε ότι ο ΟΦΗ ήταν καλά «διαβασμένος» σήμερα και ότι το αποτέλεσμα αυτό «φρενάρει» την ομάδα του, ωστόσο υπάρχει πίστη στη δουλειά που γίνεται και είναι θετικό που ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αντίδραση μετά το 0-1. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκλονιστική του παρουσία.

«Θεωρώ ότι χάσαμε ένα ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και νομίζω ότι ήταν και ο ΟΦΗ καλά ‘διαβασμένος’. Παρ’ όλα αυτά κάναμε κάποιες ευκαιρίες από στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Ο ΟΦΗ κατάφερε και προηγήθηκε από μία φάση που δεν υπήρχε καν έμμεσο φάουλ. Από εκεί και πέρα εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη στο τέλος.

Μας ‘φρενάρει’ αυτό το αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας άλλαξε από κάποια στιγμή και μετά. Σίγουρα ο ΟΦΗ ήταν καλά ‘διαβασμένος’ όμως. Πρέπει τώρα να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Τρίπολη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε.

Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε μετά το γκολ του ΟΦΗ, είναι καλό να μη χάνεις αν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη, αλλά εμείς σήμερα θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Δεν τα καταφέραμε. Δουλειά, πίστη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Να πούμε για τον κόσμο ότι ήταν συγκλονιστικός σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ