Ο «κίτρινος πυρετός» ξεκίνησε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πρώτοι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει κάρτες, θα αρχίσουν από εδώ και στο εξής να εκτίουν τις ποινές τους κι έτσι στους ήδη πολλούς τραυματισμούς, προστίθενται πλέον και απουσίες αυτού του τύπου.

Οι Λίλα και Βελλίδης είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες από προηγούμενα παιχνίδια (χθες και οι δύο αντίκρισαν την 5η) και ο διεθνής Αλβανός δεν θα ταξιδέψει για τον επόμενο «τελικό» του ΠΑΣ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Τη θέση του θα διεκδικήσουν οι Κάστρο και Σιόντης, αλλά ο φετινός Λίλα, που είναι ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν, θα είναι σίγουρα μια πολύ σοβαρή απώλεια.

Αμέσως μετά θα πάρει σειρά ο Βελλίδης, που θα εκτίσει στον αγώνα με τον Πανιώνιο και τη θέση του θα πάρει ο Νεόφυτος Μιχαήλ, που τότε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, έχοντας και δύο συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος.

Στις 4 κίτρινες κάρτες έφτασε χθες ο Τζημόπουλος και αναμένεται η απόφαση του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι στο οποίο θα εκτίσει μία αγωνιστική.