image description

Τη συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιο σφράγισε ο Πανιώνιος. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας έπειτα από έξι χρόνια.

Κατά την παρουσίασή του στους ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Ζαμάνης τον χαρακτήρισε άνθρωπο «που γνωρίζει το DNA του συλλόγου» και δήλωσε βέβαιος ότι θα δρομολογήσει την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης παρουσίασε σήμερα (04/12), πριν την προπόνηση, τον νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας:

«Πρόκειται για έναν προπονητή που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο οποίος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1998. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το DNA του συλλόγου και πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει κατάλληλα όλο το υλικό της ομάδας».

Ο νέος τεχνικός, Απόστολος Μάντζιος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και ξεκίνησε την προετοιμασία για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα super League Σουρωτή.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (10/12 19:30) δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιλούλης».