Το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τα αίματα να ανάβουν κάποια στιγμή, με αφορμή μία “ατάκα” του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Αφορμή στάθηκε η αδειοδότηση της ΠΑΕ Πανιώνιος από την ΕΠΟ και η συμμετοχή των «κυανέρυθρων» στα πλέι οφ, γεγονός που έχει ήδη οδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο να προβεί σε καταγγελία προς την UEFA και να ζητεί έλεγχο από εκείνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είπε μέσα στο συμβούλιο της λίγκας, ότι «κάποιες ομάδες αδειοδοτήθηκαν με δόλο», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Πανιώνιο και αφήνοντας σαφείς αιχμές για το κατά πόσο ήταν διαφανής και αξιόπιστη η διαδικασία που τήρησε το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, χορηγώντας άδεια στους Νεοσμυρνιώτες.

Μάλιστα, όταν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση από το στόμα του κ. Χριστοβασίλη, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της λίγκας, Μάνος Γαβριηλίδης, είπε πως «αυτό που ειπώθηκε θα απασχολήσει τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας».

 

[Πηγή: sdna.gr]