Μ’ ένα πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος αντιμετώπισε και πάλι ενοχλήσεις από κάποια ράμματα που έχει στο πόδι. Παρόμοια ενόχληση είχε και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ. Στην ομάδα θα τον περιμένουν και αύριο να δουν αν τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί. Μάλιστα η τελευταία προπόνηση θα γίνει σε γήπεδο της Τρίπολης.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι Παμλίδης και Σκόνδρας, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων.

Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν στο πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι, όπου ο κόουτς έκανε δοκιμές προσώπων και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αφού συμμετείχε στο δίτερμα ο Σκόνδρας αντί του Μιχαήλ. Θυμίζουμε ότι θα απουσιάσει σίγουρα ο Λίλα, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Σιόντης, ενώ αν λείψει ο Αποστολόπουλος, αριστερό μπακ θα παίξει ο Κακούμπα και ο Μπουκουβάλας θα πάει στη φυσική του θέση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιδάλ, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.