Παράσχος: «Ο ΠΑΣ δικαιούταν κάποια γκολ -Συγχαρητήρια στον Παπαδόπουλο»

0

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο «ήρωας» του αγώνα, καθώς με τις αποκρούσεις του κράτησε τον Αστέρα μέσα στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να διεκδικήσουν στο τέλος τη νίκη. Ο Γιώργος Παράσχος συνεχάρη τον «πορτιέρε» των Αρκάδων, λέγοντας ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιούταν κάποια γκολ, αλλά έπεσε πάνω στον Παπαδόπουλο.

«Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια.

Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο.

Μετά το 60′ και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ’ ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.

Εστω και στο 90′ πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ’ ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα».

Σχόλια

Comments are closed.