Γιάκος: «Κρατάμε την εικόνα, αλλά θέλουμε και αποτελέσματα»

0

Στην ανάγκη να έρθουν και οι βαθμοί, μετά τις καλές εμφανίσεις, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ευριπίδης Γιάκος:

«Από μία αδράνεια στην άμυνά μας στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο α’ ημίχρονο. Κάποια στιγμή και μετά χάσαμε το κέντρο, αλλά γενικά δεν απειληθήκαμε. Εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις πιο πολλές κλασικές ευκαιρίες. Ο Αστέρας στο α’ ημίχρονο δεν δημιούργησε καν τις προϋποθέσεις να φτάσει στην περιοχή μας. Δεν σταθήκαμε τυχεροί να προηγηθούμε. Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολη η συνέχεια και έχουμε τώρα έναν ‘τελικό’ όπως θα τον χαρακτήριζα με τον Πανιώνιο. Πάση θυσία θέλουμε τους 3 βαθμούς, γιατί δεν πήραμε κάτι σήμερα που θα ήταν σημαντικό.

Πρέπει να αναλογιστούμε πάλι τις ευθύνες μας. Πάλι χάσαμε, δεν αρκεί η καλή εμφάνιση, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς.

Η βαθμολογική θέση δεν αξίζει στην ομάδα μας. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό κτλ. Κάναμε καλή εμφάνιση σήμερα και τώρα θέλουμε οπωσδήποτε βαθμούς.

Σήμερα δημιουργήσαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση που δεν σκοράραμε, κρατάμε την εικόνα και τώρα θέλουμε και τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία αν είμαστε ακόμα πριν τα Χριστούγεννα, ο καιρός περνάει κι εμείς βαθμούς δεν παίρνουμε. Πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι για να παίρνουμε σιγά-σιγά και βαθμούς».

 

Σχόλια

Comments are closed.