Τρίποντο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Φ.Ε.Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου , επικρατώντας του Γ.Σ.Άρτας με 3-1 σετ.
Η νίκη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών κατά την διάρκεια της εβδομάδος , αλλά και λίγες ώρες πριν το ματς , ήλθε μετά από καλή εμφάνιση στα τρία κερδισμένα σετ , που δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο  να δείξει τις αρετές του και κυρίως την μεγάλη επιθετική ικανότητα της Μάρθας Γκίλμπερτ .
Έτσι στο πρώτο σετ η Φ.Ε.Ι. ξεκίνησε καταιγιστικά και με κύριο όπλο το σερβίς της , διέλυσε κυριολεκτικά την υποδοχή των κοριτσιών από την Άρτα , προηγήθηκε 7-0 , 17-6 , 20- 7 για να λήξη το σετ με 25-11.
Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια της Γιαννιώτικης ομάδος χαλάρωσαν , με αποτέλεσμα τα λάθη κυρίως στην επίθεση να διαδέχονται το ένα το άλλο , η Άρτα ισορρόπησε το ματς και μετά τα μέσα του σετ ξέφυγε 18-14 αρχικά και 21-15 αργότερα για να πάρει το σετ με 25-20.
Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ  τα κορίτσια της Φ.Ε.Ι. σοβαρεύτηκαν , τήρησαν τακτικά τις εντολές που δόθηκαν και είχαν την αποτελεσματικότητα του πρώτου σετ , τόσο στο σερβίς , όσο και στην επίθεση , επιπροσθέτως δε κατάφεραν να μπλοκάρουν τις επιθέσεις της Μάρθας Γκίλμπερτ , έτσι εύκολα τα κατέκτησαν αντιστοίχως με 25-13 και 25-14.
Φ.Ε.Ιωαννίνων(Καλογήρου Δημήτρης) : Τζαβάρα, Τζανετέα, Κουρτομανίτη, Αργυροπούλου, Σεβαστιάδου, Πρίφτη, Ζεγγίνη(λίμπερο),Κωσταντινίδου, Καλογήρου,Μπάκα, Λατίφι.
Γ.Σ.Αρτας(Σταμούλης Γιάννης) : Πραμαγκιούλη,Δημοθεόδωρου, Γκίλμπερτ, Νταούλια, Βαρέλη, Ρίζου,Παπαδημητρίου(λίμπερο), Μπίκα, Κοκκίνου,Σάρκα.