image description

Βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 7-0 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής γυναικών.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και, δυστυχώς, αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 5’ η Βαρδαλή άνοιξε το σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με την Μπετανκούρ να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα στο 21’ και στο 37’ και να κλείνει το ημίχρονο στο 3-0.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο β’ μέρος, με τις Σπυριδωνίδου (65’, 90’) και Πούλιου (79’, 91’) να πετυχαίνουν από δύο τέρματα έκαστη και να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο τελικό 7-0.

ΠΑΟΚ: Νάση, Γεωργίου, Σμιλίκοβιτς, Κακαμπούκη, Πούλιου, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Μπετανκούρ (3’ Δοϊρανλή), Μήτκου, Γκάτσου (59’ Καραπέτσα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα., Νικοπούλου, Μιχαηλίδου Π. (λ.τρ. Υφαντή), Αρσένη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Ντόκου (Σιούλα), Βοΐλα (Ντόβα), Μπάσκα, Μιχαηλίδου Ε. (Τσιούρη)