image description

Στοπ σε εκδρομή φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη έβαλε η αστυνομία το περασμένο Σάββατο. Οργανωμένοι οπαδοί που θέλησαν να δουν το ματς από ξεχωριστή εξέδρα του γηπέδου, χωρίς όμως να έχει συμφωνηθεί κάτι μεταξύ των δύο ΠΑΕ, είδαν την αστυνομία να τους το απαγορεύει και μάλιστα υπήρξαν και προσαγωγές, με τους προσαχθέντες να αφήνονται ελεύθεροι μετά το παιχνίδι!

Σε ανακοίνωσή τους οι Disorder Blue των Αθηνών αναφέρουν τα εξής:

Σεβασμό σε αυτούς που μας κρατάνε ζωντανούς!

Το ματς της ομάδας μας το Σαββάτο στην Τρίπολη εκτός από την απογοήτευση που μας έφερε για το άδικο αποτέλεσμα, μας γέμισε και με οργή για ένα γεγονός που μπορεί να πέρασε στα ψιλά αλλά καθόλου δεν θα έπρεπε. Μιλάμε για την άδικη προσαγωγή ΠΑΣολέδων που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της τρίπολης και για μια ακόμη φορά έγραψαν χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στον Πανηπειρωτικό .

Το αδίκημα που διέπραξαν;;; Ότι κόντρα σε όλους και όλα πήγαν να δουν την ομάδα της καρδιάς τους και (άκουσον-άκουσον) ζητούσαν να μπουν στο γήπεδο σε ξεχωριστή θύρα. Η ασήμαντη αφορμή δεν άργησε να βρεθεί και έτσι οι Πασολέδες προσήχθησαν και κατέληξαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας για να αφεθούν αρκετά μετά, αφού είχε τελειώσει το ματς.

Το σημαντικό για μας;;; Ότι παρά την άτυπη απαγόρευση μετακινήσεων που έχει τεθεί στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες να μένει η ομάδα χωρίς την στήριξη του κόσμου της στα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά τις μηδαμινές προσπάθειες των αρμόδιων επιτελείων της ομάδας, κάποιοι επιμένουν να είναι ρομαντικοί και θρασείς. Βλέπετε είναι στο αίμα της φάρας μας! Μπράβο στα αδέρφια μας που για άλλη μια φορά έκαναν το αυτονόητο και προσπάθησαν να βρεθούν εκεί και μόνο εκεί που είναι η θέση των οπαδών. Δίπλα στην ομάδα! Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Ραντεβού στα πέταλα!
Σεβασμό στους οπαδούς!
Disorder blue