Όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται αυτές τις μέρες να βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Οι δύο επόμενες αναμετρήσεις είναι καθοριστικές για τους δύο φετινός στόχους της ομάδας.

Προέχει ο αγώνας του Σαββάτου στις 17:15 με τον Πανιώνιο, όπου σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει ένα μικρό βήμα για την παραμονή του, ενώ την Τρίτη στις 19:30 ακολουθεί το ματς της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου και πιθανόν και μία καλή κλήρωση για την επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε να αντιμετωπίσει σήμερα δύο απρόοπτα. Το ένα ήταν το χιόνι που έπεσε το πρωί, που μπορεί να μην το κράτησε στο γήπεδο, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και επέφερε το δεύτερο απρόοπτο που ήταν οι μικροτραυματισμοί των Ξύδα και Ντόλοβατς. Ωστόσο δεν φάνηκε να είναι κάτι ανησυχητικό και ειδικά ο πρώτος θα διεκδικήσει και πάλι θέση βασικού.

Εν όψει Πανιωνίου αναμένονται δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την Τρίπολη. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βελλίδη και αναπληρωματικός του θα είναι ο Βενετικίδης, ενώ στη θέση του «εξαριού» γυρίζει ο Λίλα από τιμωρία και πιθανόν να αντικαταστήσει τον Σιόντη. Αν ο Ξύδας δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, τη θέση του θα διεκδικήσουν Παμλίδης και Μυστακίδης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λέο, Περιστερίδης και Κάστρο.

Οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν κανονικά του πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας για το ξεκίνημα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε υποομάδες για διπλό παιχνίδι.

Όσον αφορά το επόμενο ματς με τον Ηρακλή, η ενδεκάδα θα τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό και από τώρα ο κ. Πετράκης θέλει να τους βλέπει όλους σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας, μιας και θα δοθούν οι τελευταίες ίσως ευκαιρίες για παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 11 στο ΠΕΑΚΙ και αμέσως μετά ο κ. Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή.