Την τακτική της προηγούμενης εβδομάδας αποφάσισε να ακολουθήσει ο Γιάννης Πετράκης, που ούτε για το ματς με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε αποστολή. Διαθέσιμοι είναι ούτως ή άλλως σχεδόν όλοι οι παίκτες και λίγο πριν τον αγώνα θα δούμε ποιοι θα μείνουν εκτός. Υποχρεωτικά θα λείψει ο τιμωρημένος Βελλίδης, ενώ θα επιστρέψει από τιμωρία ο Λίλα.

Η ΠΑΕ σε δελτίο τύπου για την προπόνηση ζητεί από τον κόσμο να προστατεύσει την έδρα της ομάδας, καθώς φέτος έχουν επιβληθεί τρία πρόστιμα, 6.000 ευρώ για το ματς με τον Απόλλωνα, 5.500 ευρώ για το ματς με τον Παναιτωλικό και 15.000 ευρώ στο ματς με τον ΟΦΗ που ο ΠΑΣ ήταν υπότροπος. Σύνολο μέχρι τώρα 26.500 ευρώ, όσο δηλαδή ένα από τα μικρά συμβόλαια της ομάδας.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Με το μυαλό στη νίκη στον αυριανό αγώνα της 14ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο, στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, ολοκλήρωσαν τη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ατομικό πρόγραμμα σήμερα ακολούθησαν οι Περιστερίδης, Leo και για τους υπόλοιπους είχε ασκήσεις μεταφοράς μπάλας και στη συνέχεια διπλό παιχνίδι τακτικής για αύριο, με το προπονητικό team να διαμορφώνει και την τελική ενδεκάδα του αγώνα.

Αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ..
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ & ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!