image description

Παρά τη βροχή και τα πολλά νερά που είχε κρατήσει ο αγωνιστικός στο Epirus Arena, η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου, σ’ ένα ματς με 3 γκολ και 5 δοκάρια, που αποζημίωσε πλήρως τους φίλους του ΠΑΣ που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το παιχνίδι έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά του, που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που μπήκαν δυνατά και ήδη στα πρώτα 8 λεπτά σημειώθηκε ένα γκολ για τον ΠΑΣ με τον Πήλιο και υπήρξαν 3 δοκάρια, 1 για τον Πανιώνιο και 2 για τον ΠΑΣ.

Το βαρύ τερέν δυσκόλεψε από εκεί και πέρα τις δύο ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας, τα λάθη ήταν εύκολα και ως το ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε να εξοικειώνεται με τον αγωνιστικό χώρο, έγινε πιο απειλητικός και σημείωσε 2 ακόμα γκολ στο 61’ με τον Λιάσο και στο 65’ με τον Λιάππη.

Ο Πανιώνιος επιχείρησε στα τελευταία 10 λεπτά να βάλει το γκολ της τιμής, αλλά ο Πατσιούρας ήταν σε ετοιμότητα, όπου χρειάστηκε.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Κεφαλιά του Αγγέλη, η μπάλα στο δοκάρι του Πατσιούρα

4’ Σε σέντρα του Νάουμετς, ο Πήλιος με πλασέ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0!

6’ Σε σέντρα του Κάγια, προβολή του Καραμποΐκη και η μπάλα στο δοκάρι του Νίκα.

8’ Εκτέλεση φάουλ του Γώγου, απέκρουσε ο Νίκας και η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά στο δοκάρι του.

35’ Κεφαλιά του Γρίβα, η μπάλα λίγο άουτ.

48’ Πλασέ του Πήλιου, ασθενής απόκρουση του Νίκα και ο Νάουμετς από κοντά σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

61’ Πλασέ του Καραμποΐκη από τη μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νίκα και στην εξέλιξη της φάσης ο Λιάσος σούταρε από κοντά για το 2-0!

65’ Ο Πήλιος έβγαλε παράλληλη πάσα στον Λιάππη κι αυτός προ κενής εστίας το 3-0!

85’ Εξαιρετική απόκρουση του Πατσιούρα μετά από εκτέλεση φάουλ.

87’ Δεύτερο δοκάρι για τον Πανιώνιο, όταν σε σέντρα από δεξιά η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Πατσιούρα και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι από την εξωτερική πλευρά και κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Μπούμπας, Θεοχάρης, Καραμποΐκης (65’ Λιάππης), Νάουμετς (76’ Σακκάς), Πήλιος

Πανιώνιος: Νίκας, Ιωαννίδης, Μπουσάι, Αγγέλης, Σεμερτζάκης (61’ Ευθυμιάδης), Μπρέγκι, Γρίβας, Ρέτσος (65’ Νομικός), Οικονόμου (Δ46’ Δαυΐδης), Ζώτος, Τζανετής