image description

Ο Γιάννης Πετράκης σχολίασε στη συνέντευξη τύπου ότι θα ήταν άδικο για την ομάδα του να μην κέρδιζε το σημερινό παιχνίδι, ειδικά με την εικόνα που είχε στο β’ ημίχρονο και συνεχάρη τους παίκτες για την άμεση αντίδρασή τους.

«Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη που τη χρειαζόμασταν απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο α’ ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο, το οποίο το διορθώσαμε στο β’ ημίχρονο, βελτιώνοντας παράλληλα και κάποια άλλα πράγματα. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εικόνα τους».

Για το τι σκέφτηκε στο 1-1: «Ό,τι σκέφτεται ένας λογικός άνθρωπος. Ήταν άδικο εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν η πρώτη ευκαιρία που μας έκανε ο αντίπαλος μετά το γκολ. Πρέπει στατιστικά να κάνεις 4-5 ευκαιρίες για να βάλεις γκολ, εμείς το δεχτήκαμε αμέσως. Αλλά όλα στη δουλειά μας είναι. Τα παιδιά δείξανε ότι έχουν το σθένος και άλλαξαν την αρνητική τροπή που έπαιρνε το παιχνίδι».

Για την άμεση απάντηση των παικτών του, που δεν τη συνηθίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχει να κάνει με την πίστη που είχαν οι παίκτες εκείνη τη στιγμή. Ήταν άδικο που ισοφαριστήκαμε και αντιδράσαμε αμέσως».