Δύο πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα ανέλπιστους για τη μάχη της παραμονής, κατέκτησε ο ΓΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Λιμνοπούλας, κερδίζοντας στο τάι-μπρέικ τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι τότε Ναύαρχο Βότση. Το μέγεθος της επιτυχίας μαρτυράει και το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε χάσει μόλις 2 σετ μέχρι τώρα στην Α2 και σήμερα έχασε για πρώτη φορά ένα παιχνίδι!

Η ομάδα του ΓΑΣ κατάφερε να είναι πολύ ανταγωνιστική, σ’ ένα ματς που είχε γεμάτα σετ, ειδικά τα 3 πρώτα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο ΓΑΣ προηγήθηκε με 2-0 και άρχισε από νωρίς να διαγράφει τη μεγάλη έκπληξη, με τον Ναύαρχο Βότση να  βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο τάι-μπρέικ, όμως, η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν καλύτερη, είχε δυνάμεις και επικράτησε εύκολα με 15-7!

Τα σετ: 25-23, 27-25, 25-27, 14-25, 15-7

ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ(Τσιούπης): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαββάογλου, Μπόζιου, Σαρλή, Παππά, Κουκουτή Ολγ., Κατσόγιαννου, Τσελλίδη, Τοπάλη.
ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ(Δεληγιάννη): Σακαράκη, Μυρίδου(λ), Παπαδοπούλου, Αντύπα, Σφυρίου, Μπάγγου, Θεοτή, Σαλαγκούδη, Τσιούκαρη, Γαϊτανίδου, Κυριακίδου, Μπαλογιάννη.