image description

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σήμερα ο Ευριπίδης Γιάκος, που με δύο γκολ στο τέλος οδήγησε την ομάδα στη σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης. Σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε γι’ άλλη μια φορά ότι δεν αξίζει στην ομάδα αυτή η βαθμολογική θέση και ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η καλή προσπάθεια και η δουλειά που έχει αρχίσει πλέον να φαίνεται.

«Αυτό που σκεφτόμουν τη στιγμή του 2-1 ήταν ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Δεν αξίζει σ’ αυτήν την ομάδα να είναι σ’ αυτή τη θέση βαθμολογικά. Έκανα το σουτ, η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και ήταν ένα ωραίο γκολ. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν η ομάδα και ότι θα πρέπει να βγει από τη δύσκολη θέση. Πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε.

Μας δίνει ώθηση, ανάσα και ψυχολογική δύναμη αυτή η νίκη, να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε καθημερινά. Είμαστε όλα τα παιδιά μαζί πλέον, δεν έχουμε τραυματισμούς, που είχαμε πιο πριν και είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτός. «Χτίζουμε» κάτι καλό, το βλέπουμε άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια. Στην Τρίπολη ήμασταν καλοί, δεν πήραμε αυτό που θέλαμε.

Σήμερα παρά τις δυσκολίες παίζαμε μ’ έναν καλό αντίπαλο, ισοφαριστήκαμε προς το τέλος, αλλά πήραμε τη νίκη, που είναι πολύ σπουδαία για την ομάδα μου.

Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς, παρά τις δυσκολίες που είχαμε. Φαίνεται η ψυχή της ομάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση.

Μένουν άλλα 2 παιχνίδια να τελειώσει η χρονιά, να πάρουμε ό,τι καλύτερα σ’ αυτά και να κοιτάξουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».