Νικηφόρα έκλεισε τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Γυναικών η Φ.Ε.Ιωαννίνων, κερδίζοντας το τρίποντο στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Βολίδας Κέρκυρας.
Η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία , πρώτον γιατί επετεύχθη επί ενός αξιόλογου και μαχητικού αντιπάλου, δεύτερον γιατί τραυματισμοί και ασθένειες ανάγκασαν τον προπονητή της Γιαννιώτικης ομάδος να αυτενεργήσει όσον αφορά τη σύνθεση και τους ρόλους των αθλητριών που είχε στη διάθεσή του και τρίτον γιατί παρά τις διαδοχικές τρεις ήττες στις αρχές του Πρωταθλήματος, η Φ.Ε.Ιωαννίνων έκλεισε τον πρώτο γύρο του  φιγουράροντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από την αήττητη Ελπίδα και την Πρέβεζα.
Στο πρώτο σετ η Γιαννιώτικη ομάδα ξεκίνησε δυναμικά , προηγούμενη με 10-5  και 14-9 , ο τραυματισμός όμως της Βάσως Πρίφτη , αλλά και τα φαλτσοσφυρίγματα της Α΄Διαιτητού , η οποία φαίνεται να αγνοεί την έννοια της διπλής και της πιαστής πάσας (για έναν ακόμη αγώνα) , επηρέασαν τα κορίτσια της , οδηγώντας τα σε διαδοχικά  λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Βολίδα και με πολύ καλές άμυνες και αποτελεσματικές επιθέσεις κυρίως από τις Καλούδη και Καραγκούνη μίκρυνε τη διαφορά και πέρασε μπροστά 20-16 , η Φ.Ε.Ι. μείωσε σε 22-21 , εκεί ένα λάθος σερβίς και μιά λάθος επίθεση , δεν της έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το σέτ , το οποίο δικαίως πήγε στη Βολίδα με 25-22 .
Δεύτερο , τρίτο και τέταρτο σετ ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα κορίτσια της Φ.Ε.Ι. , το σερβίς των  έγινε πιεστικό , η υποδοχή και η άμυνα βελτιώθηκε , οι επιθέσεις τελείωναν , ενώ η Πρίφτη που εν τω μεταξύ είχε επανέλθει στο τέλος του Α΄ σετ στον αγώνα , ήταν απροσπέλαστη στο μπλόκ.
Έτσι τα σκορ ήταν αντιστοίχως 25-17 , 25-11 και 25-14 υπέρ της Γιαννιώτικης ομάδος .
Η Φ.Ε.Ι. διά του Γενικού της Αρχηγού Γκοτζαμάνη Αναστάσιου που συνόδευσε την αποστολή , ευχαριστεί την ομάδα της Κέρκυρας για την άψογη φιλοξενία , για μια ακόμη φορά .
Βολίδα (Καρδάμης Σπύρος) Καλούδη, Χριστοπούλου, Σουρβίνου, Κορίκα,Μήτσου, Καραγκούνη, Μπρόσκα(λίμπερο),Μοντσενίγου, Λάτσα, Βιτέζ, Ράρη.
Φ.Ε.Ι.(Καλογήρου Δημήτρης) Λατίφη, Κουρτομανίτη, Αργυροπούλου, Πρίφτη, Τζανετέα, Κωνσταντινίδου, Τζαβάρα(λίμπερο), Καραμέτση