Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε στην πρώτη θέση των ομάδων με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στη Super League, «πιάνοντας» τον Λεβαδειακό και ξεπερνώντας κατά μία τον Παναιτωλικό και όπως είναι λογικό οι απουσίες από τιμωρίες αρχίζουν πλέον να συσσωρεύονται.

Μετά τους Λίλα και Βελλίδη που ήδη εξέτισαν τιμωρίες, ακολουθούν οι Τζημόπουλος και Νικολιάς που θα χάσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες οι Αθανασιάδης και Σιόντης, τους οποίους η ομάδα θα πρέπει να δηλώσει μέχρι αύριο που θα εκτίσουν.

Πέραν των καρτών, όμως, προέκυψε κι ένα πρόβλημα τραυματισμού χθες με τον Λίλα, που αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι με πόνους στον μηρό. Ο διεθνής Αλβανός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει την Δευτέρα μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά το σενάριο της θλάσης μάλλον απομακρύνεται. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή, ενώ όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι την άλλη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (19:30) θα δούμε αν το προλαβαίνει ανάλογα με το πρόβλημα που θα δείξει η μαγνητική.