Ο Τάσος Κατσαμπής κάθισε ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του Ηρακλή σήμερα, με τον Εμμάνουελ Ρόκα, που θα αναλάβει από αύριο επισήμως, να παρακολουθεί από την εξέδρα το ματς. Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα είπε:

“Έγινε ένας καλός αγώνας σε δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα και πολλά προβλήματα. Δείξαμε όμως ποιος είναι πραγματικά ο Ηρακλής και ποια είναι η αξία των παιδιών που αγωνίστηκαν κόντρα σε μια ομάδα της Super League. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και αποδώσαμε και καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε μια δίκαιη νίκη και θέλω να συνεχίσουμε ανάλογα. Αυτός είναι ο Ηρακλής που ονειρεύομαι και δίνει την ψυχή του. Όταν τα δίνεις όλα, ακόμα και να χάσεις, ο κόσμος θα είναι ικανοποιημένος, αλλά θα είναι δύσκολο να χάσεις αν παίζεις έτσι. Ελπίζω από αυτόν τον αγώνα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας για το πρωτάθλημα και να μας δώσει δύναμη”.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα είπε: “Όσο θα υπάρχουν ελπίδες θα το παλεύουμε. Με ορισμένες προσθήκες που θα γίνουν θα έχουμε την πίστη να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι”.