Μονόδρομος σήμερα η νίκη για τα Σερβιανά στα Γρεβενά

0

Αυλαία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018 ρίχνουν σήμερα (Σάββατο) τα Σερβιανά, που ταξιδεύουν για δεύτερη φορά στα Γρεβενά για το ματς με τα Γρεβενά Αεράτα. Το ματς αυτό είχε αναβληθεί προ μηνός περίπου που ήταν κανονικά προγραμματισμένο, εξαιτίας του χιονιού που είχε καλύψει τότε τον αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Νίκου Γκούρα, που έχει 10 βαθμούς και είναι 6 βαθμούς πίσω από τη ζώνη της σωτηρίας. Τα περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά. Ειδικά τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν τυπική παρουσία στην κατηγορία, όπως οι σημερινοί αντίπαλοι (τα Γρεβενά έχουν μόλις 2 βαθμούς), θα είναι καταστροφικό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει κι ένα ακόμα εξ’ αναβολής παιχνίδι που ενδιαφέρει τα Σερβιανά. Ο Μακεδονικός Σιάτιστας των 5 βαθμών, υποδέχεται το Σούλι Παραμυθιάς των 16 βαθμών, μία από τις ομάδες δηλαδή που οι Γιαννιώτες θέλουν να πιάσουν σύντομα στη βαθμολογία.

Τέλος, από τον όμιλο των Σερβιανών γίνεται και το επτανησιακό ντέρμπι Λευκίμμης-Τηλυκράτη.

Το παιχνίδι των Γρεβενών με τα Σερβιανά θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών. Διαιτητής ορίστηκε ο Ιορδάνης Κατεριάδης και βοηθοί του οι Γεώργιος Ταγκαλίδης και Νικόλαος Αρέστης, όλοι του συνδέσμου Πέλλας. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Διαμάντης (Κοζάνης).

 

Σχόλια

Comments are closed.