Πολλαπλά μηνύματα έστειλαν οι ομάδες των ΜΜΕ των Ιωαννίνων, των διαιτητών του συνδέσμου Ηπείρου και της γυναικείας ομάδας της Προοδευτικής Περάματος την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, σ’ ένα τουρνουά αλλιώτικο από τα άλλα.

Το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ συγκεντρώθηκε κι ένα ποσό περίπου 326 ευρώ με τα οποία αγοράστηκαν παιχνίδια για τα παιδιά.

Ανάλογες πρωτοβουλίες υπάρχουν από την ομάδα των ΜΜΕ κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας.

Το τουρνουά των 3 ημιχρόνων παρακολούθησαν και παιδάκια της Κιβωτού μαζί με τις δασκάλες τους που τα συνόδευαν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αρχισκόρερ του τουρνουά χρίστηκε ο Βασίλης Μπίτας από την ομάδα των διαιτητών που σκόραρε και τα δύο τέρματα στη νίκη με 2-0 επί της Προοδευτικής Περάματος, ενώ πέτυχε ένα ακόμα γκολ (τελικό 2-0) στο ματς κόντρα στην επίλεκτη ομάδα των δημοσιογράφων (φωτό κάτω).

Η Προοδευτική Περάματος και οι δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να “ματώσουν” τα αντίπαλα δίχτυα μένοντας στο 0-0 στο μεταξύ τους ημίχρονο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να εκφραστούν προς την ΕΠΣΗΠ και το ΠΕΑΚΙ, τις ομάδες των διαιτητών και της Προοδευτικής που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρωτοβουλία της ομάδας των ΜΜΕ, τον δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Τσάγκα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση, ενώ η ομάδα των ΜΜΕ ευχαριστεί θερμά το HALL OF BRANDS και τον κ. Νίκο Σιόντη για την παραχώρηση της αθλητικής εμφάνισης.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια μικρή “γεύση” από τους αγώνες, αλλά και δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο του ματς.