Αύριο Σάββατο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και οι τελευταίες μέρες του 2018, όπως και οι πρώτες του 2019, είναι πολύ πιθανό να σημαδευτούν από ορισμένες ακόμα αποχωρήσεις παικτών και ίσως και την πρώτη μεταγραφή.

Λίγο-πολύ οι περιπτώσεις παικτών που είναι προς την έξοδο έχουν γίνει γνωστές και απομένει βέβαια να συναινέσουν στα οικονομικά στοιχεία οι δύο πλευρές και οι μάνατζερ, ειδικά για τους ξένους παίκτες, που ήρθαν με προσδοκίες, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα προσδοκώμενα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, από τα ελάχιστα ονόματα που έχουν διαρρεύσει ως τώρα, η περίπτωση του Στραντ φαίνεται ότι προχωράει. Στη Σουηδία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, που δεν αποκλείεται να είναι στα Ιωάννινα από μέρα σε μέρα, ώστε να προλάβει να μπει στο κλίμα και εφόσον αποδείξει ότι είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, τότε θα διεκδικήσει σύντομα μία θέση στην ενδεκάδα.

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι να βρεθούν έτοιμοι παίκτες, που θα προσαρμοστούν γρήγορα και θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού, αφού δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτή τη στιγμή μεταγραφές παικτών με μελλοντικές προοπτικές. Όχι ότι αν βρεθεί κάποιο ταλέντο θα πει «όχι» η ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ενίσχυση στις θέσεις αριστερού μπακ, δημιουργικού χαφ και εξτρέμ.