image description

Στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία για το έργο «Μετατροπή γηπέδου Δ.Κ. Πλατανιάς από χώμα σε χόρτο» προχώρησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 86.970,00 € περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν στη δημιουργία χλοοτάπητα με σπορά, την κατασκευή αρδευτικού δικτύου καθώς και την τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου.

«Ένα ακόμα έργο που αναβαθμίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας γίνεται πράξη. Ο μαζικός αθλητισμός και η προαγωγή της ευγενούς αθλητικής άμιλλας ήταν από την αρχή της θητείας μας, και παραμένει μέχρι σήμερα, ένας σημαντικός στόχος. Προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες αθλητικές υποδομές, ενώ δημιουργήσαμε και νέους χώρους άθλησης σε όλο το Δήμο, πιστοί στην ισόρροπη κατανομή των πόρων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια φιλοσοφία προς όφελος όλων των Δημοτών μας», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Μπέγκας.