Με δύο παίκτες που είναι στη λίστα των υπό αποχώρηση να έχουν επιπλέον άδεια (Κούζικ και Κάστρο) και δύο παίκτες να κάνουν ατομικό (Βιδάλ και Λέο) ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από μία σχεδόν εβδομάδα άδειας που τους είχε δοθεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Εν τω μεταξύ και ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιώργος Παπαϊωάννου, βρίσκεται στη λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν και δεν προπονείται, αφού είναι τραυματίας.
Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και συνδυασμό με τρέξιμο σε αναερόβιο κατώφλι. Για τη συνέχεια η ομάδα είχε οικογενειακό διπλό παιχνίδι.
Η ομάδα από εδώ και στο εξής μπαίνει σε περίοδο προετοιμασίας για τον πολύ δύσκολο Ιανουάριο που την περιμένει, ο οποίος είναι γεμάτος με μεγάλα παιχνίδια.
Το ξεκίνημα του 2019 θα γίνει με αγώνα κυπέλλου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 με τον Πανιώνιο στους “Ζωσιμάδες”. Στη συνέχεια υπάρχουν τα ματς πρωταθλήματος και ο επαναληπτικός του κυπέλλου. Αν ισχύσει η συμφωνία της Super League, τότε θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική μεταξύ 12 ως 14 Ιανουαρίου και η σειρά των αγώνων για τον υπόλοιπο Ιανουάριο θα είναι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος (επαναληπτικός κυπέλλου) και Ολυμπιακός. Αναμένονται οι ακριβείς ώρες και μέρες.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είναι την Κυριακή στις 11, στο ΠΕΑΚΙ.