Η περίπτωση του χαφ που θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στη μεσαία γραμμή συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έχουν πάρει ακόμα κάποια συγκεκριμένη απάντηση από τον Ντούσαν Πάντελιτς. Ενδεχομένως ο Σέρβος να περιμένει κι άλλες προτάσεις κι έτσι στον ΠΑΣ είναι αναγκασμένοι να έχουν και εναλλακτικές περιπτώσεις έτοιμες.

Ακόμα και ο ίδιος ο Πάντελιτς είχε ποστάρει προ μερικών ημερών στο fb δημοσίευμα του εξωτερικού για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έσπευσαν και πολλοί φίλαθλοι των Ηπειρωτών να τον «πείσουν» στα σχόλια τους ότι θα είναι ο ιδανικός σταθμός για την καριέρα του, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που να δείχνει ότι άλλαξαν πλήρως τα δεδομένα.

Στην ομάδα εξετάζονται δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό για την ίδια θέση, αλλά αν δεν είναι περίπτωση παίκτη που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά, δεν θα γίνει βιαστική κίνηση. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε το όνομα του Σαββίδη που έπαιζε σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι περίπτωση παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά γι’ αυτό και απορρίφθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ