image description

Την 4η νίκη του σε 6 εντός έδρας αναμετρήσεις πέτυχε ο Θρίαμβος Σερβιανών, που επικράτησε με 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου, πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Σ’ ένα πολύ μέτριο από πλευράς θεάματος και ποιότητας παιχνίδι, τα Σερβιανά μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Βραχνού στο 21ο λεπτό, ευτύχησαν να μη δεχτούν γκολ σε πέναλτι που κέρδισε το Καναλάκι στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου (σ.σ. απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αρχοντάκης) και στην επανάληψη είχαν τις ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά στάθηκαν άτυχα.

Το Καναλάκι κυνήγησε την ισοφάριση, πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το 60’, αλλά δεν δημιούργησε καμία αξιόλογη φάση, όχι μόνο στο τελευταίο μισάωρο, αλλά και στα 90 λεπτά, πλην φυσικά του πέναλτι, που κι αυτό , όμως, ήταν «προσφορά» του β’ βοηθού. Στη φάση του πέναλτι δεν υπήρξε ανατροπή του παίκτη του Αχέροντα, όμως ο βοηθός πήρε πάνω του τη φάση και παρέσυρε και τον διαιτητή.

Με το αποτέλεσμα αυτό, αλλά και με την ήττα του Τηλυκράτη από τον Μακεδονικό Φούφα στη Λευκάδα, η ομάδα του κ. Γκούρα αρχίζει να πιστεύει πλέον περισσότερο στην παραμονή στην κατηγορία, αφού πλησίασε στους 2 βαθμούς τον Τηλυκράτη.

3ος όμιλος
Τηλυκράτης Λευκάδας – Μακεδονικός Φούφας 1-2
Κρόνος Αργυράδων – Θεσπρωτός 0-0
Θρίαμβος Σερβιανών – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-0
Ναυπακτιακός Αστέρας – Μακεδονικός Σιάτιστας 5-0
Σούλι Παραμυθιάς – Γρεβενά Αεράτα 4-0
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΑΟ Φλωριάδας 3-0 α.α
Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης