image description

Την ήττα γνώρισε από την πρωτοπόρο ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων Αχαΐας η νεανική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Α.Ο. Ανατολής στο εντός έδρας παιχνίδι της με 2-7.

Σε ένα ματς που το παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων, η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής μπήκε αρκετά δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0, με εκτέλεση φάουλ της Δασκάλου στο ‘7 και με πλασέ της Πριλίγκου στο ’16. Από εκεί και πέρα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον Ατρόμητο που ισοφάρισε με την Λαζανά Β. και την Μακρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαρές αθλήτριες της Ανατολής (ως επί τω πλείστων μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου) άρχισαν να καταβάλλονται από την κούραση, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει άλλα 5 γκολ με τις Λαζανά Β., Νιφορά, Μέρτη και τη Βασιλακοπούλου (2). Για έναν ακόμη αγώνα είχε πολύ καλή παρουσία η τερματοφύλακας της ομάδας του Α.Ο. Ανατολής που έκανε σημαντικές και εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το ηθικό των αθλητριών του Α.Ο. Ανατολής παραμένει υψηλό μιας και η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο. Με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, και με δυο όμορφα γκολ η ομάδα προχωρά αποκτώντας εμπειρίες.

Επόμενος αγώνας για τη νεανική ομάδα του Χάρη Πανταζή είναι την Κυριακή 03-02-2019 στις 15:00, εντός έδρας – στο Γήπεδο Ανατολής, απέναντι στην ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού Πρέβεζας για την 6η αγωνιστική. Την 5η αγωνιστική στις 20-01-2019 η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής έχει ρεπό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χάρης Πανταζής): Κοσμά Σοφία, Αθαναϊλίδου Μαρία, Καλαμπακιώτη Σοφία (74′ Ευθυμιάδη Χριστίνα), Γκουρκούλη Κυριακή, Κοφίνα Άννα Σάρρα, Δασκάλου Αιμιλία, Πριλίγκου Ισαβέλα, Σπηλιά Αναστασία, Καϊτατζή Μόνικα, Φώτη Κατερίνα, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ (Δημήτρης Σουγλέρης): Κολοβού, Γαρδούνη, Κωβαίου, Κολοβού, Ανδρουτσοπούλου, Βασιλακοπούλου, Μέρτη, Κουρομιχελάκη (54′ Καλτσάνα), Μακρή (72′ Νιφορά), Λαζανά Β. (79′ Αλησιανή), Λαζανά Ι.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

  • Α.Ο. Κέρκυρα – Λύκοι Αιγιαλείας (06-01-2019): 0-5
  • Κεραυνός Θεσπρωτικού – Πανλευκάδιος (06-01-2019): 1-1
  • Α.Ο. Ανατολής – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων (13-01-2019): 2-7 (Δασκάλου, Πριλίγκου – Λαζανά Β., Μακρή, Βασιλακοπούλου, Λαζανά Β., Βασιλακοπούλου, Νιφορά, Μέρτη)
  • Ρεπό η Νίκη Προαστίου

Η βαθμολογία μετά και την 4η αγωνιστική:

  1. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας 12
  2. Λύκοι Αιγιαλείας 12
  3. Νίκη Προαστίου Αχαΐας 3
  4. Α.Ο. Κέρκυρα 3
  5. Α.Ο. Ανατολής 3
  6. Κεραυνός Θεσπρωτικού 1
  7. Πανλευκάδιος 1

(Ρεπό έχουν κάνει: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Α.Ο. Κέρκυρα, Πανλευκάδιος και Νίκη Προαστίου Αχαΐας)

Επόμενη η 5η αγωνιστική (20-01-2019):

  • Λύκοι Αιγιαλείας – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας
  • Πανλευκάδιος – Α.Ο. Κέρκυρα 1996
  • Νίκη Προαστίου Αχαΐας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
  • Ρεπό ο Α.Ο. Ανατολής