Σιαμέτης: «Περήφανος για τις παίκτριές μου»

0

Ο καλύτερος τρόπος διαδοχής μιας νίκης, είναι… μια ακόμα νίκη. Ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου όπως ο Άρης, στο ιστορικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC συνεχίζει να κοιτάει όλο και ψηλότερα και το απέδειξε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στον πρώτο αγώνα για το 2019. Νίκησε στην έδρα του τον πολύ δυνατό Άρη με 54-58, παίζοντας ιδιαίτερα καλή άμυνα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά.

Ο ΠΑΣ μπήκε στον αγώνα με τη… συστολή της πρώτης περιόδου που τον χαρακτηρίζει συχνά. Στη συνέχεια όμως οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη πήραν τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισαν τη διαφορά και δεν έχασαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος, με τρεις παίκτριες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων

Με αυτή την πολύ σημαντική, αγωνιστικά και βαθμολογικά νίκη, ο ΠΑΣ διεύρυνε το ρεκόρ του σε 7-2.

Δεκάλεπτα: 18-14, 30-33 (ημίχρονο), 39-47, 54-58 (τελικό)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 3(1), Σαρηγιαννίδου 17(1), Χρηστάκη 4, Μεντεσίδου 4, Ξανθοπούλου 14(1), Πανούτσου, Μπουκουβάλα 3,Διαμαντοπούλου, Ντάλα 13(2),Παππά, Πάφη, Γιωτίτσα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Σιαμέτης, δήλωσε για το ματς: «Όταν πριν από 6 χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι με αυτή την ομάδα δεν σταμάτησα ποτέ, κυρίως μετά από κακές στιγμές, να πιστεύω στις αθλήτριές μου και πως κάποια στιγμή θα φτάσουμε να κάνουμε τέτοιες νίκες απέναντι σε πανάξιους αντιπάλου. Είμαι απλά περήφανος γι αυτές».

Σχόλια

Comments are closed.