Ουζουνίδης: «Να μην παρασυρθούμε από την εμφάνιση και το σκορ»

0

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και ζήτησε να μην παρασυρθεί κανένας από την εμφάνιση και το σκορ, γιατί πρέπει να υπάρξει διάρκεια σε εμφανίσεις σαν τη σημερινή.

Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Υπήρχε πίεση και αναστάτωση που είναι κάτι φυσιολογικό όταν είσαι σε μεγάλο κλαμπ. Είχαμε δύο νίκες μία ισοπαλία σ’ ένα κακό γήπεδο εκείνη η ισοπαλία. Δεν ήταν τόσο τα αποτελέσματα όσο η εικόνα που είχαμε σ’ εκείνα τα ματς. Και πριν το ματς είχα πει ότι ήταν φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η αμφισβήτηση. Αλλάξαμε πολλά σχήματα και δεν είχαμε τη συνοχή που θα ήθελα κι εγώ ο ίδιος σ’ εκείνο το διάστημα.

Σήμερα, όμως τα παιδιά είχαν πολύ καλή η αντίδραση, ρυθμό, έπαιξαν σωστά, γρήγορα, ομαδικά και όταν παίζουμε έτσι και με την ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε, κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ελπίζω αυτή η εμφάνιση να ξαναφέρει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση.

Κυρίως όταν δεν έχεις την καλή εικόνα είναι που σε ενοχλεί. Όταν είσαι καλός παίκτης θέλεις να παίζεις και καλά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας ως κλαμπ. Σήμερα παίξαμε καλά. Δεν τα λύσαμε όμως όλα τα προβλήματά μας.

Θα έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών προσεχώς και θα υπάρξει και ενίσχυση. Θα πρέπει να βρούμε το σχήμα που θα έχουμε από εδώ και πέρα με όλα αυτά».

Για το 3-5-2 και αν ταιριάζει: «Ανάλογα τους παίκτες που έχεις. Περιμένετε να δούμε και το υλικό που θα έχουμε. Σήμερα, πάντως, το βγάλαμε αυτό που θα θέλαμε».

Για την έκταση του σκορ αν ήταν έμπρακτη στήριξη των παικτών προς τον ίδιο: «Πάντα θα υπάρχει αμφισβήτηση προς εμένα. Στα παιδιά είπα να μην αμφισβητούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους».

Για το αν ήταν μία απάντηση η νίκη προς τους επικριτές του: «Δεν άρεσε στον κόσμο αυτό που έβλεπε. Το σημαντικό είναι να αρέσει σ’ εμένα. Σήμερα που άρεσε και σ’ εμένα αυτό που είδα, λογικά θα άρεσε σε όλους. Δεν είναι θέμα απαντήσεων προς επικριτές. Είναι σημαντικό πως ανταποκρίνεσαι όταν είσαι μεγάλη ομάδα. Φέτος ξεκινήσαμε από το Τσαμπιονς λιγκ και δεν ήταν φυσιολογικό για κάποιους  να έχουμε τέτοια εικόνα. Για ‘μενα ήταν φυσιολογικό όμως να έχουμε μία κάμψη. Είχαμε και σημαντικές απουσίες στα χαφ κάποια στιγμή. Αν πονάει η μέση σας, μπορείτε να κοιμηθείτε; Πιστεύω ότι θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Να κοιτάμε τα ματς ένα-ένα».

Για το τι απορύθμισε τον ΠΑΣ, το σύστημα που επέλεξε ή το γρήγορο γκολ της ομάδας του: «Συνδυασμός ήταν. Κι εμάς μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Μας έδωσε άνεση. Κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα.

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζεις συνέχεια. Και μία ήττα να κάνεις θα δημιουργηθεί ένταση. Πρέπει να προσπαθείς να βγάζεις πράγματα. Δεν θέλω να παρασυρθούμε από την εμφάνιση και το σκορ. Πρέπει να έχουμε διάρκεια και να μαζευτεί ξανά η ομάδα».

Για το ντεμπούτο του Κρίστιτσιτς: «Έχει ρυθμό, δεν θα αργήσει πολύ να ενσωματωθεί».

Για το αν θα υπάρξουν κι άλλες επιστροφές: «Ο Γαλανόπουλος είναι έξω και είναι σημαντικός παίκτης. Να είναι όλα τα παιδιά καλά για να σκεφτώ κι εγώ πως θα παίζει καλά η ομάδα».

Για το εκπληκτικό α’ ημίχρονο και το χαλάρωμα της επανάληψης: «Αυτή είναι ερώτηση ΑΕΚ. Να πούμε και κανένα στραβό σε μια μέρα που νικήσαμε 0-4. Είναι φυσιολογικά κάποια πράγματα. Αν στο 4-0 ψάξουμε για τα αρνητικά, τότε τι να πω, μάλλον είναι αντίδραση που μας αντιπροσωπεύει».

Σχόλια

Comments are closed.