Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτήν την εβδομάδα. Ήδη από σήμερα έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Μάνος, που σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας επιπλέον λύσεις στη γραμμή κρούσης των «κυανόλευκων».

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει από ώρα σε ώρα τη μεταγραφή ενός διεθνούς Γεωργιανού αριστερού μπακ και πιθανότατα θα παραμείνει και ο Νορβηγός Γιόνασεν, παρότι έχει έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει γύρω στον ένα μήνα εκτός.

Κίνηση αναμένεται να γίνει και για επιτελικό χαφ που θα είναι κι αυτός από το εξωτερικό και έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι σε Σλοβακία και Σλοβενία.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι σχηματισμό σε 3-5-2, αφού ο ρόμβος απέναντι σε πολύ ποιοτικές ομάδες δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποδοτικός όπως με ομάδες μικρότερης αγωνιστικής ισχύος.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες είχαν ασκήσεις ταχυδύναμης και για τη συνέχεια διπλό παιχνίδι αμυντικής λειτουργίας.

Τέλος, ο Σάντι Κρίζμαν που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Άρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ