image description

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής εξέδωσε ευχαριστήριο προς τον Δήμο Ιωαννιτών για τη γρήγορη επισκευή των ζημιών στο Γήπεδο Ανατολής που προκλήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες του τελευταίου μήνα.

Πριν από τις γιορτές, ο ισχυρός αέρας χτύπησε τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ανατολής «Ιωάννης Σουμουντζιόγλου» με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η προστατευτική περίφραξη με το δίχτυ πίσω από την εστία του γηπέδου. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την έντονη χιονόπτωση που ακολούθησε.

Οι υπηρεσίες του Δήμου κινήθηκαν ταχύτατα κάνοντας αυτοψία στον χώρο. Προχώρησαν δε στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών προκειμένου να επανατοποθετηθεί καλύτερα η περίφραξη που κατέρρευσε.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ανατολής καταλήγει:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη οφείλουμε σε όλους αυτούς που στηρίζουν με τις προσπάθειές τους τις δραστηριότητες όλων των ομάδων που δραστηριοποιούνται στον αθλητικό χώρο της Ανατολής. Γιατί εργάζονται νυχθημερόν, χωρίς να φαίνονται, για να λειτουργούν τα πάντα σωστά και να έχουν τα παιδιά όλων των Δημοτών τη δυνατότητα να αθληθούν με ασφάλεια και αξιοπρέπεια”.