Με τα δύο από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα αναχώρησε σήμερα, οδικώς αντί αεροπορικώς, για Αθήνα η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Οι Μάνος και Σεργκελασβίλι είναι με την υπόλοιπη αποστολή και ενδεχομένως να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής στο ματς. Ο Μάνος σαφώς είναι πιο έτοιμος από τον Γεωργιανό και δεν αποκλείεται να τον δούμε και βασικό, αλλά ο χρόνος συμμετοχής των δύο νέων παικτών θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας που έδειξαν στον προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, ο Πάντελιτς θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα από Τετάρτη και ίσως παίξει με τον Απόλλωνα το Σάββατο, αν αντιστοίχως δείξει ότι είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Όπως συνηθίζεται, η αποστολή δεν ανακοινώθηκε, ενώ ο κ. Πετράκης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις για το αν θα χρησιμοποιήσει περισσότερους βασικούς ή αναπληρωματικούς στο ματς αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι είχε γίνει αρκετός λόγος για το γεγονός ότι από Τρίτη – Τετάρτη συνήθως οι παίκτες γνώριζαν αν θα παίξουν την Κυριακή, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός.

Ο αγώνας ρεβάνς του 1-1 των «Ζωσιμάδων» θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ