Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε από την ΚΕΔ διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνα Σμύρνης για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας είχε διευθύνει το παιχνίδι ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, στο οποίο δεν έλειψαν τα παράπονα, κυρίως για φάσεις που ήλεγχαν οι πλάγιοι, αλλά και την εύκολη κόκκινη στον Τσικάρσκι. Επίσης είχε διευθύνει και το περσινό ισόπαλο 1-1 του πρωταθλήματος στο AEL FC Arena.

Ακόμα είχε διευθύνει τον Οκτώβριο του 2017 το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που ο ΠΑΣ νίκησε με ανατροπή 3-1 την ομάδα των Χανίων.

Τον Ιανουάριο του 2017 είχε διευθύνει το επίσης νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, όπου είχε σπάσει μια μακρά παράδοση εναντίον του.

Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο με τον Πανιώνιο πηγαίνει πολύ πιο μακριά, στις 10 Οκτωβρίου του 2011, όπου και  είχε σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΣ-Πανιωνίου, με αποτέλεσμα τότε το 0-0.

Ο Ζαχαριάδης σφυρίζει σήμερα 35,33 φάουλ κατά μέσο όριο και δείχνει 6,17 κίτρινες.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Νικόλαος Σάββας (Σερρών). Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) και παρατηρητής ο Βασίλειος Τερροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Όλοι οι ορισμοί ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ