Ο 28χρονος Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός, Τέλης Καραγιαννίδης, βασικός σέντερ μπακ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τις δύο περασμένες σεζόν, ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο διαπίστωσε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα.

Γι’ αυτό το λόγο υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Βρυξελλών (Βέλγιο), η οποία κρίθηκε επιτυχημένη. Ο ίδιος λόγω της επέμβασης θα επιστρέψει στην Ελλάδα οδικώς και το επόμενο διάστημα, αν οι έλεγχοι που θα υποβληθεί, δείξουν ότι όλα είναι καλά, τότε δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το τελευταίο κρίσιμο 1/3 του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τέλη Καραγιαννίδη:

«Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Π.Σ.Α.Π., της ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ και του κ. Οδυσσέα Δράκου για την έμπρακτη συμπαράσταση τους, όπως και όλους όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σ’ αυτό τον αγώνα. Με την βοήθεια τους έχω το δικαίωμα να ονειρεύομαι ξανά!!!!»

[Πηγή: artagoal.gr]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ