Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και έρχεται η ώρα να ξεκαθαρίσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέχρι την Πέμπτη είναι η περίοδος των μεταγραφών, αλλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να επεκταθεί ως και το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, δεδομένου ότι ούτως ή άλλως κοιτάζει για ελεύθερους παίκτες, εκτός κι αν αποκτηθεί δανεικός, όπου το «παράθυρο» για τέτοιες μεταγραφές είναι ανοιχτό μόνο ως την Πέμπτη 31/1.

Ο κ. Πετράκης είπε χθες στις δηλώσεις του ότι κάτι ακόμα μπορεί να γίνει, χωρίς να προσδιορίσει θέση, αλλά πιθανότατα ο ΠΑΣ θα κάνει μία κίνηση για στόπερ.

Από εκεί και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του ΠΑΣ, που και γι’ αυτούς έχει αφήσει ανοιχτό «παράθυρο» να αποχωρήσουν. Είτε με δανεισμό είτε με ελευθέρας, ο ΠΑΣ θέλει να μειώσει τον αριθμό των παικτών του ρόστερ.

Η εβδομάδα που έρχεται, λοιπόν, θα έχει σίγουρα και μεταγραφικό ενδιαφέρον, πέραν φυσικά του πολύ δύσκολου αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα ματς που ίσως έχουμε και τα «αποκαλυπτήρια» του Ντούσαν Πάντελιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ