Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Δόξα Δράμας γνώρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σε εξ’ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/01) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.
Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στη πρώτη τους φάση στον αγώνα σκόραραν με τον Πατράλη (28΄) και ελάχιστα λεπτά μετά (32΄) διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάρτινς. Η ΑΕ Καραϊσκάκης σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Γυφτοκώστα (22΄ και 42΄) και προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να γίνει απειλητική προς την εστία του Μένκα.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε με σκοπό να πιέσει τον αντίπαλο και να πετύχει ένα τέρμα, προκειμένου να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Έτσι, στο 57΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τζιώρας σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 70΄ το εξαιρετικό σουτ του Σερράνο, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας, σταμάτησε ο Μένκα. Η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι.
Οι φάσεις της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
22΄. Μετά από λασπομαχίες, ο Τζιώρας βρήκε τον Γυφτοκώστα, αυτός έκανε την κοντινή κεφαλιά, όμως μπλόκαρε ο Μένκα.
ΓΚΟΛ 1-0 στο 28΄. Δυνατό σουτ του Πατράλη εκτός περιοχής, στέλνει την μπάλα στη γωνία του Στεφανάκου και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στη πρώτη τους φάση στον αγώνα.
ΓΚΟΛ 2-0 στο 32΄. Μετά από σέντρα του Κρητικού στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γυφτοκώστα. Η Δόξα κέρδισε πέναλτι και ο Μάρτινς ευστόχησε για το 2-0.
42΄. Μακρινό σουτ του Γυφτοκώστα, δεν κατάφερε να απειλήσει τον Μένκα.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
57΄. Σημαντική στιγμή για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Τζιώρας έκλεψε από τους αμυντικούς της Δόξας και έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
59΄. Ο Μακρής βρήκε με μακρινή πάσα τον Κρητικό, το σουτ του τελευταίου πέρασε πολλά μέτρα ψηλά άουτ.
62΄. Ωραία σέντρα από τον Κρητικό, σουτ του Μάρτινς λίγο άουτ.
70΄. Εξαιρετικό σουτ από τον Σερράνο, στην πρώτη του συμμετοχή, μπλόκαρε με δυσκολία ο Μένκα.
77΄. Ο Κασασόλα βρήκε τον Πατράλη, σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανάκος.
87΄. Διπλή ευκαιρία για τη Δόξα με Πεταυράκη και Πατράλη, απομάκρυνε ο Στεφανάκος.
Γήπεδο: ΓΣ Δόξα Δράμας. Κίτρινες κάρτες: Δούμτσιος (35΄), Μάρτινς (65΄) / Κάκκο (90΄+1′).
Διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος (ΕΠΣ Χανίων).
Α΄ Βοηθός: Αναστασάκης Αντώνιος (ΕΠΣ Χανίων).
Β΄ Βοηθός: Κοκμοτός Ιωάννης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου). 4ος Διαιτητής: Αγγελάκης Άγγελος (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Δόξα Δράμας (Βεργέτης Στάικος): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού, Μάρτινς (69΄ Κασασόλα), Κρητικός (69΄ Σουμά), Δούμτσιος (81΄ Σαμπανίδης).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης Απόστολος): Στεφανάκος, Παναγιώτου, Καψάλης, Παντίδος, Ροντρίγκεθ, Ψιάνος, Μασούρας (66΄ Σερράνο), Βουκμίροβιτς, Γυφτοκώστας (77΄ Ματθαίου), Κάκκο (λ.τρ. 23΄ Άλεξιτς), Τζιώρας.
