image description

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Μακεδονικό Σιάτιστας και Σερβιανά, με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη ζώνη της σωτηρίας και κυρίως τα Σερβιανά που μπορούσαν να μειώσουν στους 4, αλλά ακόμα και η ισοπαλία αφήνει κάποιες ακόμα ελπίδες.

Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά η ισοπαλία θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα με βάση τις φάσεις που δημιουργήθηκαν.

Ο Μακεδονικός στο 15’ μετά από λάθος της άμυνας των Σερβιανών, άνοιξε το σκορ με τον Δονούλη.

Τα Σερβιανά είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 41’ και το 42’ με τον Κωσταμένα κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη τα Σερβιανά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 55’ με απίθανο ανάποδο ψαλίδι του Μπλέτσα (στο 1:55” του βίντεο).

Ο Μακεδονικός είχε διπλή ευκαιρία με τον Μούστα στο 70’, αλλά ο Αρχοντάκης του είπε «όχι» και στο 73’ ο Μπλέτσας από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας εκεί την ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Το ματς της ερχόμενης Κυριακής στα Γιάννενα με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, είναι πλέον «τελικός», καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πολύ δύσκολα τα Σερβιανά μπορούν να προλάβουν για τη σωτηρία τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακεδονικός: Παναγιωτίδης, Τσιαρσιώτης, Μπατσής Χ., Μούστα, Μαλούτας, Κοτζατισόγλου, Χαντάβας, Τσακνάκης, Δονούλης, Τσικόπουλος

Σερβιανά: Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης, Βραχνός, Πάκος, Κωσταμένας, Μούτσιος, Μπλέτσας, Τσιαφίτσας, Τσουμάνης