Ολοκληρώθηκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος την Πέμπτη, ωστόσο από σήμερα 1 Φεβρουαρίου «τρέχει» το διάστημα 14 ημερών που έχει δώσει η ΕΠΟ για την απόκτηση άνεργων ποδοσφαιριστών. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται ακόμα και παίκτες που έληξε χθες το συμβόλαιό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο ΠΑΣ Γιάννινα «παλεύει» δυνατά για μία ακόμα μεταγραφή και μέσα στις επόμενες μέρες πιθανότατα θα την ολοκληρώσει. Οι διαρροές, πάντως, αποφεύγονται αφού στο παρελθόν έχουν χαλάσει μεταγραφές ακόμα και ποδοσφαιριστών που ήρθαν στα Γιάννενα, αλλά δεν πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις.

Το χειμερινό «πάρε-δώσε» δεν ήταν και μικρό για τους Γιαννιώτες, ωστόσο ήταν πολύ πιο «ήσυχο» από προηγούμενες σεζόν, αφού δεν υπήρχαν ξαφνικές προσφυγές ή «περήφανες» πωλήσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι από το καλοκαίρι του 2018 έχει αλλάξει ο κανονισμός των προσφυγών και πριν την καταθέσει κάποιος ποδοσφαιριστής, οφείλει πρώτα να κοινοποιήσει τις απαιτήσεις του με εξώδικο και η ομάδα θα πρέπει εντός 8 ημερών να τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Στον ΠΑΣ ήρθαν οι Δημήτρης Μάνος (δανεικός από τον Ολυμπιακό), Λάσα Σεργκελασβίλι (FK Riga), Ντούσαν Πάντελις (Ράντνικ Βαλιγραδίου) και Σταύρος Πήλιος ( Κ19).

Αποχώρησαν οι Άλεξ Κακούμπα (-), Όρεστ Κούζικ (SK Dnipro 1), Γιάννης Μυστακίδης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Λουκίνας (-).

Ο Μυστακίδης δεν παραχωρήθηκε τελικά κάπου αλλού δανεικός, ενώ ο Λουκίνας οδεύει προς Πλατανιά, αλλά η μεταγραφή του δεν ανακοινώθηκε ακόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ