image description

Σε μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 έφτασαν τα Σερβιανά απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, που παλεύει κι αυτός για τη σωτηρία του. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα πανηγύρισε στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ και η νίκη έρχεται σε μια πολύ κομβική αγωνιστική, καθώς ηττήθηκαν ο Τηλυκράτης και το Σούλι Παραμυθιάς και οι ελπίδες για παραμονή αναπτερώθηκαν σημαντικά.

Τα Σερβιανά προηγήθηκαν στο ματς με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 35′ ο Τσιαφίτσας, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Δυστυχώς το πέναλτι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να σφυρίζει αλλοπρόσαλλα από εκεί και πέρα και κυρίως εις βάρος των Σερβιανών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 56′ κι ενώ το ματς είχε λιγοστές ευκαιρίες και φαινόταν να βαδίζει στην ισοπαλία, τα Σερβιανά βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Τσουμάνη στις καθυστερήσεις και πήραν πίσω κάτι από τα “χρωστούμενα” της τύχης των πρώτων αγωνιστικών, όπου είχαν έρθει πολλές ήττες στις καθυστερήσεις.

Το φιλμ του αγώνα

29’ Ο Ευαγγέλου βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά ο Αρχοντάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

34’ Πέναλτι για τα Σερβιανά και ο Τσιαφίτσας εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα.

43’ Ο Μπλέτσας σούταρε, ο Κράτσιος απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

56’ Κάθετη πάσα του Σαλβαρίνα, ο Μηλιάτης βγήκε τετ α τετ με τον Αρχοντάκη και πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

75’ Ο Νικολόπουλος, σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

91’ Σε γέμισμα στη μεγάλη περιοχή, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα του Μέγα Αλέξανδρου και ο Τσουμάνης από κοντά “λύτρωσε” τα Σερβιανά.

Τα αποτελέσματα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ 3-0 α.α.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0 0
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 0 4
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1 0
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 0 1
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2 1
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. ΡΕΠΟ