Στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League και των σεναρίων που διακινούνται να μην προχωρήσει από φέτος αναφέρθηκε το αφεντικό της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο κ. Σπανός χαρακτήρισε «γελοιότητες» αυτού του είδους τις σκέψεις, τόνισε ότι οι 7 ΠΑΕ που είναι στην ΕΡΤ έχουν υπογράψει όρο ότι αποδέχονται την αναδιάρθρωση και σχολίασε ότι αν δεν έσπαγε η κεντρική διαχείριση, δεν θα χρειαζόταν αναδιάρθρωση».
Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα αυτό:
«Το έχω διαβάσει αυτό το σενάριο. Ειπώθηκε πολύ απλοϊκά δίκην καφενειακής κουβέντας στο τελευταίο συμβούλιο της Super League. Καταρχάς οι 7 ομάδες που βρισκόμαστε στην ΕΡΤ έχουμε υπογράψει συμβάσεις με τον όρο ότι θα ισχύσει η αναδιάρθρωση. Οπότε θεωρώ πολύ δύσκολο μεσούσης της περιόδου να αλλάξουμε την προκήρυξη και να λέμε άλλα απ’ αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Αυτή είναι δική μου θέση, δεν ξέρω των άλλων συναδέλφων.
Έχουμε αποτρεπτικό όρο στις συμβάσεις μας για να αλλάξουμε το οτιδήποτε και το θεωρώ αστειότητες να το συζητάμε κιόλας, να αλλάξουμε τις προκηρύξεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Και μόνο που συζητιούνται τέτοια πράγματα, είναι αστειότητες. Δεν πρέπει να συζητιούνται καν.
Την αναδιάρθρωση και όλα αυτά τα προβλήματα τα δημιούργησε η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης. Αν δεν είχαμε τη διάλυση, την οποία την επιθυμούσαν κάποιες ομάδες και ήμασταν μια γροθιά όλες οι ΠΑΕ, δεν θα είχαμε και αναδιάρθρωση».

