image description

Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται πιστοποίησε για μία ακόμα αγωνιστική η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Εξ’ αρχής είχε εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη ομάδα της ΑΕΛ, αλλά αυτό έπρεπε να επιβεβαιωθεί και εντός των γραμμών του γηπέδου και μάλιστα με μια εμφάνιση που να είναι συνέχεια της τεράστιας νίκης επί του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του κ. Μπαδήμα πέτυχε επακριβώς τον στόχο της, αφού καί νίκησε με 0-2, αλλά και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με το σκορ να είναι μικρό μπροστά στη σωρεία ευκαιριών που χάθηκαν.

Ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλός στο α’ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 39’ από φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Λώλη με την μπάλα να χτυπάει στο τοίχος και στην επαναφορά της μπάλας ο Γροσδάνης με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1.

Στο β’ ημίχρονο και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα πατούσε καλύτερα και πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου πήρε ισχυρό προβάδισμα με 0-2. Ο Λώλης έκλεψε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και ο Κλεισούρας που ακολούθησε τη φάση σκόραρε στο 54’.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ κέρδισε αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια διαστήματα στα οποία φαινομενικά πίεζε, αλλά πραγματική ευκαιρία δεν δημιούργησε και οι «κυανόλευκοι» έφτασαν εύκολα στη νίκη, σ’ ένα ματς που έδειξε ότι μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου, Άρης και Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και ο ΠΑΣ έμεινε πλέον μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας και ακολουθούν δύο καθοριστικά παιχνίδια στα Γιάννενα, με Άρη και Ξάνθη, που μπορούν να κρίνουν πολλά για τη μάχη των πλέι-οφ.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν οι: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας (80’ Ντούκας), Τσιούτσιος, Ντόντης (86’ Κουλούρης), Πλατιάς, Κλεισούρας (70’ Τασιούλας), Γροσδάνης, Δημητρέλος (82’ Μπούμπας), Ζώνιος (46’ Κανούτας), Λώλης

Βαθμολογία Όμιλος B’
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 Π.Α.Ο.Κ. 17 38
2 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17 30
3 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17 28
4 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 17 26
5 ΑΡΗΣ 17 25
6 Α.Ε.Λ. 17 11
7 ΛΑΜΙΑ 18 9