image description

Ο Μάρκος Βελλίδης τόνισε πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν σημαντική για δύο λόγους, αφενός λόγω των 3 βαθμών και αφετέρου για την ψυχολογία που έδωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε μια ομάδα, μια γροθιά, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε.

Είχα και την τύχη με το μέρος μου στην απόκρουση, ήμουν σε σωστή θέση.

Το ψυχολογικό όφελος είναι το πιο σημαντικό. Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά. Θέλαμε το τρίποντο και το χρειαζόμασταν πολύ, έχει μεγαλύτερη αξία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, μας έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές, τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Κάθε ματς ξεχωριστά, χαιρόμαστε το σημερινό, από αύριο το αφήνουμε πίσω και έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Να ευχηθούμε στα παιδιά του Παναθηναϊκού να μην έχουν κάτι σοβαρό. Ο Στέφανος μας χάρισε μια τέτοια νίκη, τον αγαπούσα και πριν αλλά τον αγαπώ παραπάνω.

Σίγουρα χρειάζεται ηρεμία η θέση του τερματοφύλακα, όταν είσαι ήρεμος μπορείς να αποδώσεις πολύ καλύτερα. Με τον κύριο Πετράκη δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ροτέισιον σε συνεχόμενα παιχνίδια, όσο υπάρχει φέτος, έχουμε τραυματισμούς, έχουμε ταλαιπωρηθεί από επιλογές που έχουμε κάνει. Αν δεν έχουμε τόσο μεγάλο ροτέισιον νομίζω θα τα πάμε καλύτερα».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Αν το πάρει ο ΠΑΟΚ το βήμα είναι τεράστιο. Αν γίνει το αντίθετο, ο Ολυμπιακός θα μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση».